Op zoek naar een nieuwe locatie? Hierop moet je letten!

DGI Team

Bij het vastleggen van die nieuwe locatie spelen heel wat factoren een belangrijke rol. Vooraleer je de focus op een bepaalde regio of buurt legt, houd je best rekening met deze vijf belangrijke elementen. 

 

✔️ Type bedrijfsvastgoed: Wat is de functie van het bedrijfsgebouw? Magazijn, kantoor, winkelruimte, of een combinatie? Met welke inrichting en uitstraling? Is visibiliteit belangrijk of niet? Hoeveel ruimte heb ik nodig, nu en in de toekomst bij een eventuele uitbreiding?

✔️ Bestemmingsplan: Mag ik mij daar wel vestigen met mijn activiteit? 

✔️ Vergunning: Vergeet ook de stedenbouwkundige en milieuvergunning niet!

✔️ Bereikbaarheid: Ben ik makkelijk bereikbaar voor mijn personeel, klanten en leveranciers? Ben ik bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of de wagen? Waar zit de concurrentie? Is er parking voor de deur of in de buurt?

✔️ Kosten: Zijn er nog aanpassingswerken nodig? Wat is de totale gebruikskost van het gebouw? Kan ik subsidies krijgen?

 

Een gewaarschuwd ondernemer is er twee waard. Informeer je goed vooraleer je de definitieve keuze maakt. DGI beschikt over de nodige expertise en ervaring om jou bij die keuze te helpen. Ben je op zoek naar een nieuwe locatie? Contacteer ons vrijblijvend, we denken graag met je mee!

 

Geschreven door